GoTo Naverne-CUK.dk

Hygum Hjemstavnsgård

Som nogen i CUK-Naverne har opdaget er vi gået i et tæt samarbejde mellem Hygum Hjemstavnsgård og CUK-Naverne.

Dette samarbejde skulle gerne udmunde sig i, at vi her igennem har en unik mulighed for, at promovere vores foring ved deltagelse i de arrangementer, som i løbet af året vil foregå på Hygum Hjemstavnsgård.

Vi vil fra Hovedbestyrelsen opfordre samtlige CUK-Foreninger om, at bakke op om dette samarbejde.

Som Nav kan man stadig købe Årskort til 200,-kr. pr. par.

Hvis man også ” Deltager aktivt ” i projekter der, er Frokost og Kaffe incl. de 200.Kr. Støt op om Sdr. Hygum og især vores CUK’s tilstedeværelse der.


Af hensyn til Hygum Hjemstavns økonomi, og dem som kommer som gæst og uden, at have tilmeldt sig eller ikke aktivt deltager i projekter eller aktiviteter, er der ikke gratsi mad og kaffe, men må betle for det.

For at det hele kommer til at gå så gnidningsfrit som muligt, så send venligst besked på mail til en af følgende personer:

Formand K. Jepsen E-mail: liskaj-d-j@mail.dk
Næstformand - Jan-Erik Johansen E-mail : janj898@gmail.com
Anne Sophia på Hygum Hjemstavnsgård på e-mail: asn6630@gmail.com

Og helst i så god tid, at Sdr. Hygum kan få besked  om hvor mange man kommer til arrangementerne på Hygum Hjemstavnsgård.

Når man ankommer til Hygum Hjemstavnsgård er der en CUK-Naver liste som er hængt op på kontoret i hovedbygningen.

På denne lise sætter man et X ud for en navnen.

Dette er med til, at Hygum Hjemstavnsgård har et overblik på, hvor mange vi er kommet og til deres planlægning vedrørende forplejning m.m.

Vi vil far HB´s side bede alle, som besøger Naverhulen på Hygum Hjemstavnsgård, om, at respektere dette og huske hinanden på at få dette gjort.

Der vil fremover på hjemmesiden komme oplysninger og opslag om de aktiviteter som CUK-Naverne vil komme til, at deltage i.

Med kno i bordet
Næstformand
Jan-Erik Johansen

Stemning på Hygum