GoTo Naverne-CUK.dk

Velkommen til...

Naverne-CUK.dk

NAVERNE er en gammel organisation for berejste skandinaver, med foreninger i flere lande. Det hele begyndte i Schweiz 1899, hvor de mange skandinaviske håndværkere startede en organisation, som med tiden startede foreninger på de steder hvor skandinaverne arbejdede. Det blev hurtigt over 30 foreninger i flere lande udenfor Skandinavien.
Nu i vore dage er vi mest repræsenteret i Danmark, men der er stadigvæk foreninger i andre lande.


Frode Zachariassen

01-01-1993-25 Års jubilæum-01-01-2018

En epoke indenfor SCUK er snart et overstået kapitel. Her er der ikke tale om foreningen, men vores hovedkasserer, der har valgt ikke at modtage genvalg, på det kommende Delegeretmøde i maj måned i Aalborg.

På hele CUK’s vegne Med kno Kaj Jepsen Formand CUK

Læs mere her


Info fra HB-CUK-Naverne

Info fra HB.
Hovedkasserer til CUK-Naverne søges!

Nu nærmere sig tiden til, at vi atter skal samles, til Pinsestævne i Aalborg.

Da vor hovedkasserer Frode Zachariassen efter 25 års tro tjeneste har valgt, at takke af som hovedkasserer for CUK-Naverne og ikke længere ønsker genvalg står vi efter delegeretmødet uden en hovedkasserer hvis der ikke kommer en ny ,som melder sig under fanen.

HB onder os over til trods for at dette har været offentliggjort i Den Farende Svend og på hjemmesiden, at vi pt. Kun har modtaget en henvendelse på dette, og vil derfor indtrængende bede alle foreninger i CUK-Naverne om, at se om der ikke foreningerne er en person, som kunne tænke sig, at overtage fra Frode Zachariassen.

Da det forholder sig sådanne, at det ikke, er et HB´s anlæggende, at udpeger en sådanne person som hovedkasserer for CUK-Naverne, men at denne person udelukkende vælges af de fremmødte på et Delegetmøde . jf. vedtægterne.

HB beder derfor, at man ser velvilligt på dette, og komme med indstillinger til en Naver, som ville påtage sig erhvervet som hovedkasserer for CUK-Navene.

I bedes derfor give vor formad Kaj Jepsen eller undertegnet besked så hurtigt som muligt og senest den 5.maj 2018.

Med kno i bordet
HB-Næstformand
Jan-Erik Johansen
janj898@outlook.com

HAR DU HUSKET AT TILMELDE DIG TIL PINSESTÆVNET I ÅLBORG.

Du kan nå det endnu. Sidste tilmelding 15. april.

Naverkalender

Fejl i Explorer!

Brug f.eks. Firefox eller Crome for at se kalenderen.

Se stor kalender