GoTo Naverne-CUK.dk

Navere og Navervenner, der er taget på den sidste rejse i 2017

Nyeste indhold indsættes øverst på listen.

Ved dødsfald i en Naverforening er det Hovedkasserer eller webmaster, der lægger information på hjemmesiden. For at få oplysningerne vist bedes foreningerne kontakte Frode Zachariassen på hovedkasserer@gmail.com eller webmaster Ole Michael Strange/Jan-Erik Johansen på web@naverne.com


Dødsfald i Århus

I dag (tirsdag 13/6 2017) kom den triste besked, at vores medlem Tonny Clemmesen mandag den 12. juni er afgået ved døden.

Bisættelse skal foregå fra Vestre Kirkegårds, Århus, Lille kapel, lørdag den 17. juni kl. 13:30.

Tonny Clemmesen var så sent som i fredags med til vores hulemøde, hvor han virkede sund og rask, men Tonny sov stille ind i sin søvn natten til mandag.

Tonny blev medlem af vores forening i 2006 efter han havde arbejde i Grøndland i mange år, han var ofte til vores hulemøde, trods det han boede i Ebeltoft.

Han deltog i mange af vores aktiviteter og var en kærkommen medlem af vores forening. Tonny vil blive mindet i hulen til næste hulemøde.

Århus Naverne,
Ole Lindeborg


Dødsfald i Los Angeles

Naver Albert Jacobsen er taget på hans sidste rejse 24. februar 2017.

Han var fra København og var naver i 35 år og deltog i tilbygningen af hulen for mange år siden. Han var også sekretær i nogle år.

Naverne i Los Angeles, Arne Olsen


Dødsfald i Århus

Kaj Lindskjold er den 27. februar pludselig taget på sin sidste rejse. Kaj nåede næsten at være en del af Århus Naverne i 27 år.

Sidste år kunne vi i hulen fejre Kaj´s 75 års fødselsdag. Og for mindre end 2 år siden kunne Kaj og Else fejre deres guldbryllup. Kaj var i mange år vores hulefar og kok i hulen, og vi har i mange år nydt hans gode mad med største velbehag.

Ægteskabet har givet en søn, og det er også blevet til børnebørn og endda et papoldebarn, noget der virkelig kunne få Kaj op på mærkerne. Kaj store fritidsinteresse var musik, især country, og han var fast gæst på countryfestivalen i Silkeborg hvert år. Kaj vil blive savnet i hulen, vi vil altid tænke på dig. Ære være Kaj´s minde.

Kaj blev bisat fra Tilst kirke tirsdag den 7. marts kl. 14.

Århus Naverne,
Ole LindeborgDødsfald i Fredericia
Vi har mistet en af vores Naver.
Tirsdag d. 10. januar 2017 sov Roman Josef Pazdecki stille ind efter kort tids sygdom.
Begravelsen har fundet sted.
Ære være Romans minde.
Fredericia Naver Forening


Dødsfald i Nakskov
Vor gode naverven Jesper 'Mølfe' Knudsen er draget på den sidste rejse, Jesper sov stille ind tirsdag d. 3/1 2017.
Mølfe nåede kun at blive 56 år, så det er tidlig at tage på den sidste rejse.
Æret være hans minde.
Nakskov Naverforening v/ Henning Brogaard


Tilbage til forsiden for 'Sidste rejse':

Navere på sidste rejse (klik på linket)